Útipatika kötelező darabjai, minden eshetőségre számolva | Daedalon

Útipatika: mire készüljünk, ha útra kelünk?

Utazni jó, mert sok izgalmat rejt magában! Egy kisebb belföldi nyaralás a családdal vagy a barátokkal, a gyerekek nyári táborba mennek remek program lehet. Azonban nagyon el tudja rontani az élményt, ha nem bírjuk az utazást és hányingerünk van, mert ilyenkor semmi másra nem tudunk figyelni, csak arra, mit tehetünk a hányinger ellen. Ezen segíthet a Daedalon, amely enyhíti, valamint megelőzi az utazási betegség tüneteit, így lesz nyugodt a nyaralás.

Mi okozhatja a hányingert? Hogyan előzhetjük meg?

A hányinger okai között szerepelhet az utazás, a gyomorrontás, vagy sok más mellett akár a szorongás is. A Deadalon egy jól ismert, tradicionális hányinger és hányáscsillapító gyógyszer, utazási betegségek tüneteinek enyhítésére, valamint azok megelőzésére. Bármilyen jármű által kiváltott utazási betegség esetén segíthet a hányás ellen, a hányinger csillapítására. A hányingert az okozza, hogy a belső fülben található egyensúlyszerv a szem által felfogott ingereket (pl. a látóhatár utazás közbeni mozgása) és a jármű zötykölődő, imbolygó mozgásának hatását nem képes “kiegyensúlyozni”, így az agyban zavar támad, az eredmény pedig rosszullét lesz.

Tehát nem mindenkinek ugyanaz jut eszébe egy gyönyörű autós hegyi szakaszról: ami másnak vadregényes táj, az nekünk már az út előtt szorongást okoz, mivel látjuk magunkat, ahogy a harmadik kanyarban elsápadunk és verejtékezni kezdünk, a gyomor pedig jelzi, hogy nem bírja. Ugyanúgy igaz a tengeri hajóútra: hiába erednénk az ősi hódítók nyomába, szigetek vagy akár kontinensek között kalandozva, ha a hajóra lépés utáni ötödik percben már semmi másra nem tudunk gondolni, csak a szabadulásra. A világ nagyvárosaiban a dugóban araszolni, hirtelen megindulni, majd azonnal megállni, kihasználni egy szabaduló helyet a mellettünk lévő sávban, majd gyorsan lefordulni: kész rémálom, ha gyenge a gyomrunk.

Hányinger ellen tehát a Daedalon megoldást nyújt. Mire van szükség ezen kívül, ha utazni indul? Az alapvető szerek között említhető a sebfertőtlenítő, ami mellé szükség lehet némi ragtapaszra és kötszerre. Sebkezelő gél, mely enyhíti a sérülések okozta kedvezőtlen hatásokat, a sebfájdalmat és a szöveti gyulladást. Érdemes kipróbált szúnyogriasztót is csomagolni, valamint olyan csípésenyhítő krémet, amellyel lehet napra menni.

Szükséges lehet lázcsillapítóra és lázmérőre is, ahogy torokfájásra cukorkát vagy spray-t is érdemes csomagolni. Bár a működés hasonló, érdemes külön gyógyszert csomagolni fejfájásra, gyulladásra, valamint fejfájásra.

 

Ha ezeket a legfontosabb gyógyszereket és készítményeket gondosan összecsomagoljuk, nagyobb eséllyel kezelhetjük a váratlan eseményeket!

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!
Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyilvánosan Működő NyRt.

A termék alkalmazásával kapcsolatos információkról a termekinformacio@richter.hu címen érdeklődhet.

Document ID: KEDP/DADMSZ, Lezárás dátuma: 2020.05.12.